Sadece yazılım ve donanımla ilgilenenler için değil, herkes için bazı oyun önerileri yapacağım. Kafa dinlemeniz gerekirse bu oyunlar gerçekten işinize yarayacak. Önerecek olduğum oyunların hepsini bizzat oynadım ve her biri birbirinden güzel. Hadi başlayalım.
Euro Truck Simulator 2

Eğer rahatlamada ve kafa dağıtmada iyi bir oyun arıyorsanız, Euro Truck Simulator 2 tam aradığınız oyun. Simülasyon oyunlarını ister sevin, ister sevmeyin ama bu oyun bir şekilde kendini oynatıyor. Tırcılık sektöründe iş kurup büyütmeye çalıştığımız ETS 2, yolda giderken arkadan hafif bir müzik eşliğinde giden en güzel oyun. Hem sistem gereksinimleri, hem de fiyatı düşük olan ETS 2'yi kesinlikle deneyin. (Benden tavsiye, çayınızı veya kahvenizi alıp oynayın. Eğer uykuluysanız oyunu oynarken uykuya dalabilirsiniz 😄)
Don't Starve

2D grafikli güzel bir hayatta kalma oyununa ne dersiniz? Bence hayır demezsiniz. Tabii türü ve tarzını seviyorsanız. Güzel çizgi film grafikleriyle donatılmış Don't Starve, çok fazla kafa yormadan oynayabileceğiniz güzel oyunlardan birisi. Akşam vaktinde oynamak ayrı bir zevk katıyor denebilir. Karakterinizi seçin ve oynamaya başlayın, ama oyun cidden güzel, cidden.
Garry's Mod

Yaratıcılığıma güveniyorum diyorsanız Garry's Mod'u test etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Hem fazla kafa yormadan huzur bulabileceğiniz, hem de oynarken becerilerinizi de test edebileceğiniz bir oyun. Uygun fiyatlı ve uygun donanımsal gereksinimleriyle çoğu oyuncunun gönlüne taht kurmuştur söylemesi. Benim de 460 saate yakın oynadığım bir oyundur. Belki abartıyorumdur ama bu oyunu 10.000 saat oynayan bile var, gerisini siz düşünün artık. Hayal gücünüzün tamamını bile harcayabilirsiniz, kim bilir?
Game Dev Tycoon

Oyun içerisinde kod yazmadan oyun yapmak istiyorsanız tam noktasına basmışsınız. Ama tabii ki de oyun yapma oyunu dersek daha doğru olur. Evet, oyunun içerisinde oyun yapabiliyorsunuz ve bu sanırsam çoğu kişinin isteyebileceği bir durum. Gerçek hayatta olmasını istediğiniz bir oyunun ismini verip, daha sonra kendi oyun motorunuzu hatta kendi özel konsolunuzu çıkarıp ona özel bir oyun olarak bile tasarlayabilirsiniz. Oyunun limiti biraz geniş. Aynı şekilde yine uygun fiyatlı hoş bir oyun. Kışın oynaması en zevkli oyunlardan birisidir bana göre.
Listemiz burada sona eriyor. Kısa bir liste fakat eminim ki bu oyunlar bile size hayli hayli yetecektir. Eğer öneriniz olursa yorumlar kısmında belirtmeyi ihmal etmeyin. İyi günler, iyi oyunlar dilerim!