Çıkaracağım oyunum için Youtube'a videolu reklam vermek istiyorum 10.000 gösterim yaklaşık 600 TL ye denk geliyo. Sorum şu , değermi ?
burakkrkc12 600 TL ile ortalama 10-15k izlenen birden çok youtube kanalına aynı anda reklam vermeni öneririm. Piyasayı bilmiyorum ama 600 tl bütçe ile direkt küçük çaplı oyun kanallarına reklam vermen daha etkili olacaktır.
burakkrkc12 10.000 kişi reklamı görse bile bence hepsi reklama tıklamaz ama bu demek değldir ki kimse ilgilenmez . Mesela ben hiç bir reklamı açmam ama bu kişiliklede alakalıdır 10.000 bence az ama 600tl gibi bir fiyat oluncada daha fazla para verilir mi o senin kararın.
yusufktmr Buda çok mantıklıymış
Bir süre sonra buraya gelip ne kadar işe yaradığı yazabilir misin ? Sonucun ne olucağını merak ediyorum. Ayrica oyunun ismini verirsen oyununa bir bakmak isterim. Kolay gelsin.
MuhendisT Bilgilendirme Yaparım Tabii , Teşekkürler
Agarwaen Yani mesela 50.000 kişi görse kaç indirme gelir , tahmini
burakkrkc12 diyorum ya kesin bir şey olamaz ama hiç indirmede gelmez değil yani bu reklam kimlerin karşısına gider o var 2. olarak youtubenin algoritmasıda var yani aratmalara göre çıkar ve buda oyun severlerin karşısına çıkma ihtimalini arttırır bu da indirme için iyi bir şey ama dediğim gibi kesin bir indirme sayısı olmaaz belkide 50.000 kişinin yarısı indirir
Kesinlikle mantıklı daha önce youtube üzerinden bir videoma reklam verdim 1000tl ye 2 sene önce 100-150bin kişiye gösteriyordu videom 67bin izlendi ve hala izleniyor
Agarwaen teşekkürler
yusufktmr Ben de Instagram reklamlarının diğer reklamlara göre daha etkili olduğunu düşünüyorum. Daha önce herhangi bir YouTube reklamına tıklamadım çünkü. Genelde reklamı geç butonunun gelmesi için geri sayım butonuna odaklanıyorum. burakkrkc12
Bence Instagram'daki hikaye reklamları daha etkili olacaktır. Hem fiyatları da YouTube'a göre daha uygun.