Yaklaşık üç ay önce tamamen yazılım alanına yöneldim. Bu yönelme ile youtube da abone olduğum bir çok gereksiz kanaldan abonelikten çıktım. Şu anda geriye sadece tasarım ve yazılım ile ilgili kanallar kaldı. Tabi yinede eğlenmeden olmaz diye önemli bir kaç kanaldan abonelikten çıkmadım. Onları da göz ardı etmemek lazım. Neyse konumuza dönersek ben kendi abone olduğum yazılım ve tasarım kanallarını sizler ile paylaşıyorum sizlerde kendi abone olduğunuz tasarım ve yazılım kanallarını paylaşır mısınız?
Şadi Evren Şeker'i Nasıl Takip Etmezsin 😃
burakkrkc12 Bilgisayar bilimleri kanalı genel olarak sohbet havası şeklinde olduğu için pek ilgimi çeken bir kanal değil.
musayazlik Evet öyle bir kanal biraz sohbeti bol ama yeni başlayacak arkadaşlar Şadi Bey'in "İnternet Nasıl Çalışır" eğitimini almadan yazılıma başlamamalı.
code bullet. İzlerken yarılıyorum ayrıca eleman metasezgisel algoritmalara takla attırıyor.
Tayfun Erbil'i tek geçerim Türkiye'nin en iyi yazılımcılarındandır kesinlikle öneririm
Tasarım ile ilgilenenler. Tasarımcı Dayı 'yı takip edin derim. Grafik Tasarımcılık konusunda Güzel videolar paylaşıyor.
Html,Css,Php,javascript,jquery öğrenmek isteyenlere FehmiUyar youtube kanalını tavsiye ederim
Şadi Evren Şeker, Selman Kahya ve Yazılım Bilimi
Öneriler için teşekkürler
Çay kahve insan
Murat Yücedağ çok iyi bir kanal mutlaka abone olun
Eray Aktokluk'da işe yarar videolar çekiyor, önerebilirim.