Selamlar sevgili forum üyeleri. Sizden bazı tavsiyeler almak istiyorum. Kafamda yayın yapmak var. Birlikte kod yazarak, sohbet ederek, oyun oynayarak keyifli vakit geçireceğimizi düşünüyorum. Yayında kullanacağım teknoloji ise genellikle Dart dilinin Flutter SDK'sı olacak. Bunu takiben Unity ve Web teknolojilerini düşünüyorum. Fakat bir konuda sizlerin görüşünü almak istiyorum.
Ben Flutter ile mobil uygulama geliştiriyorum fakat yayında yazarken bir yerini yanlış söylersem, yanlış bir şey yaparsam diye korkuyorum. Daha yeni bir teknoloji olduğu için çok fazla güncelleme, yenilik geliyor. Bu yüzden kurs yayınlamaktan da vazgeçmiştim. Önümüzdeki yıl patlamasının ve taşlarının yerine oturacağı bekleniyor. Sizce seneye mi yapsam daha iyi olur yoksa şimdi yapsam sıkıntı olur mu ? Sizden bu konu için görüşlerinizi almak isterim. Başka bir görüşünüzü almak istediğim konu ise sizce böyle bir yayın nasıl olur ve başka ne gibi şeyler yapılabilir ?
Son olarak yayın için Discord sunucusu açıyorum. Sunucuyu bitirdiğimde yeni bir konu açarak sizlerle davet linkini paylaşacağım. Gelmek isteyen arkadaşlar o konudaki link ile aramıza katılabilirler.
Herkese çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi bekliyor olacağım. Sağlıklı günler dilerim..