1 Ekimden sonra açılacak diyorlar , sizce yüz yüzemi olur yoksa uzaktan eğitimmi
burakkrkc12 En az 1 dönem daha uzaktan olur. Vakalar da yükselişe geçti. Çok zor gözüküyor yüz yüze eğitim
burakkrkc12 Her üniversite kendie göre belirleyecekmiş şimdiden uzaktan eğitim vereceğini açıklayanlar da oldu karma eğitim yapacaklarını da açıklayan oldu
burakkrkc12 hibrit model düşünülüyor. Yani hem online hem de yüzyüze eğitim yapılabilir ayrıca bu duruma üniversiteler karar verecek.
Murat her yer açık olursa tabi yükselir AVM lere gelince açılıyo kafelere gelince açılıyo ama eğitim yok
burakkrkc12 AVM lerde gine az çok dikkat ediliyor. Okullarda arkadaş ortamı old. için Dikkat edilmeyebilir. Ve bu riskide almak istemiyor olabilirler
Kendi üniversitenizin duyuru yapmasini bekleyin. Her universite kendi karar veriyor nasıl yapicagina.
Bence açılmaz, son zamanlarda vakalar fırladı ve doktorlar kontrolden çıktığını söylüyor, o yüzden açılacağını sanmam
Her üniversitede durum farklı olabilir. Fakat turistik şehirlerdeki hareketlilikle doğru orantılı olarak vaka sayılarında artış yaşandı. Hafta başında öğretmenler eğitim seminerleri için toplandığında birçok öğretmende virüs tespit edildi. Daha öğrenciler okula gitmeden öğretmenlerde yayılma olacakken bir de öğrencilerin okula gittiği durumları düşününce milli eğitimlerin bile uzaktan eğitim olacağını düşünüyorum. Üniversitelere gelince ilkokul çağındaki çocuklara kıyasla daha dikkatli olmamız gerekirken ilk tatil açıklamasında tüm üniversitelilerin otogarlarda oluşturduğu görüntüleri düşününce eğitimin yüzyüze olması ile birlikte virüsün yayılma hızının tekrar artış göstereceğini ve sonrasında tekrar uzaktan eğitime geçileceğini düşünüyorum. Tahminimce okullar açılır vakalar artınca tekrar kapanır. Çünkü bizim önlem şeklimiz böyle 🙂
Sözel derslerin uzaktan öğretim olacağı kesin zaten. Fakat uygulamalı derslerin ne yapacaklar o belirsiz. Açılması felaket olur. Yaz boyunca tüm tedbirleri kaldırdılar vakalar tavan yaptı. Üstüne bide okullar açıldı mı önüne geçilmez artık.