Daha önce bir oyun geliştirme(C#) tecrübem var ama bir tık gördüğümü geçirme odaklı yaptığımı fark ettim yani demek istediğim sorsanız yazdığım kodları satır satır açıklayabilirim ama tutorialsız sadece kendim bir şeyler üretemem bu seferde Python öğrenmek istiyorum ve böyle bir şey yaşanmasını istemiyorum tam olarak syntaxi tabiri caizse komutları ve yazım kurallarını öğrendikten sonra kendim orijinal bir takım şeyler üretmek veya project euler gibi sitelerdeki pronlemleri saatlerde sürse tamamen kendim yardımsız çözebilmek istiyorum ve anladığım kadarıyla işin project euler kısmındaki problemlerle uğraşma kısmı kişiyi asıl level atlatan kısım ama ondan önce şu yazım kuralına komutlara yani syntaxe tam hakimiyeti nasıl sağlayabilirim.
Youtubeta freecodecamp adlı bir kanalda bir python kursu(Python Basics with Sam) buldum(yaklaşık 21 saat) daha önce izleyen veya incelemiş varsa konu hakkında bilgi verebilir mi istediğim temel syntax bilgisini bana verebilir mi ve en önemlisi bu kurstan sonra kendi problemimi kendim çözücek kıvama gelebilir miyim ?