Anadolu lisesinden mezun oldum ve YBS bölümünü bitirdim. Üniversiteye başlamadan önce herhangi bir programlama bilgim yoktu ve ilk senelerde ki başarısızlığımı programlama öğrenebileceğim bir lisede okumadığıma yoruyordum. Programlamanın üzerine gidip öğrenmeye başladıkça benim daha öncesinde bunun eğitimini almamış olmamla alakası yokmuş olay mücadele etmekmiş olay üzerine gitmekmiş kaç yaşında olursan ol ne bölümde okursan oku bu konuda hiç bir zaman geç değil.
yusuf52 Yani bu konu ile ilgili bir bölümde olmadan kodlama ve yazılım öğrenebilir miyim?
Yanlış anlama lütfen yazılıma ilgini takdir ediyorum fakat bunu neden öğrenmeye çalışarak denemiyorsun. Burada insanlar ne yapabilirsin edebilirsin direk başla dese de sen adım atmadan bunun cevabını öğrenemezsin. Hemen hemen gidiyorsun programlama dili nedir, hangi programlama dilleri var, programlamaya nereden başlamalıyım, web programlama nedir gibi aramalar yapıyorsun ve yavaş yavaş bir dil öğrenmeye başlıyorsun, sana ödev hemen başla 😀