Selamlar. Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve yaklaşık 3 aydır aktifliğini devam ettiren, yakın zamanda Top.GG tarafından tanıtım onayı alan botum BÖRÜ'yü sizlere tanıtmak isterim.
Söylemekte fayda var, henüz Dashboard sistemiyle yönetilemiyor. Sadece komutlar ile yönetiliyor.
BÖRÜ Nedir?
BÖRÜ yeni nesil sistemler ele alınarak geliştirilmiş bir guard (bekçi) botudur. Botum açık kaynak kodlu değildir. Discord.JS v12.5 modülü temel alınarak oluşturulmuştur. Botta kod isim sürüm sistemi uygulanmaktadır. Yani her sürümün bir adı vardır. Örneğin; v0.5.0 AYDAKAR. Kod isimler her 5 ana sürümde bir değişime uğrar. Yani sürüm v0.10.0 olduğunda sürüm ismi değişecektir. Çok yakında (20 Ekim 2021) bota büyük bir güncelleme yayınlanacaktır. Güncelleme yayınlandıktan sonra konuda ekleme olacaktır.
Botumu sunucularınıza ekleyerek bana destek olabilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim 🙂
Eğer botta bir hata tespit edersiniz !hata yazarak bana bildirebilirsiniz (Kullanım Örneği; !hata Botun bu özelliği düzgün çalışmıyor. Düzletilmeli)
Botun Yardım Menüsü geliştirme aşamasındadır
BÖRÜ'yü Sunucularınıza Davet Edin; BÖRÜ