Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, öğrenciyim belirli bir seviyede python biliyorum bu sıralarda da "django " ile haşır neşirim ve bununla birlikte bootstrap vesaire de biliyorum yani anlatmak istediğim aynı zamanda da bir websitesi tasarımı yapabiliyor seviyedeyim. Web programlama alanına yönelmeyi tercih ettiğim için de django frakeworkü ile ilgileniyorum ve bir BLOG sitesi yaptım bütün olması istediğim fonksiyonları ile birlikte. Hali hazırda bir butiğim var ve internetten satış yapıyorum. Bu butiğim için olan web sitemi hazır bir şekilde temin ettim lakin ben bu django ile bir e ticaret projesine başlamayı düşünüyorum ve bu projeyi gerçekleştirdiğim zamanda ise hali hazırda olan bu butiğimi kendi siteme geçirmeyi planlıyorum. Yani bu süreçte yapacağım projenin sonuçlanması durumunda beni neler bekliyor olacak, live server a taşıdığım zaman sunucuyu vesaire ileri süreçlerde güvenlik için nasıl bir yol izlemeliyim projeyi yapabileceğimi düşünüyorum şu andan itibaren de başlayacağım zaten bu alanda ilerlemek istediğim için ama ileriye dönük biraz önümü göremiyorum. Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz? Tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var ona göre bir yol izleyeceğim. Yani kendi sitemi oluşturabilmek varken hazır e ticaret paketleri satın alıp kullanmak bana hiç mantıklı gelmiyor ve bu sektöre girmek üzere olan birisi olarak da onur kırıcı bir davranış. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum, sağlıklı günler.