Akif abi kaçırdımya gmaile bildirimi yeni gördüm🙁
hyibrahim ara ara eklemeye devam edicez merak etme 👍️
abi kurs linkini atarken altına süresinide yazsanız çünkü hepsinin üstünü çizmiyorsunuz sonra millet basıyo kodun süresi geçmiş oluyor
NightKnight00 Kursların ekran görüntülerinde kalan zaman yer alıyor diye eklemiyordum ama bundan sonra ekleyebilirim teşekkürler 👍️ Yine de dinamik olmayacak haberin olsun. Yani gönderi en son ne zaman güncellenmişse ona göre kalan süre belirtilecek.
Akif ben zaten mesela "19.09.2020 tarihinde 22.00da bitecektir" şeklinde birşey istiyordum teşekkürler
NightKnight00 Bu oldukça mantıklı evet 👍 Yeni kurslarda kuponun son geçerlilik tarihi ve saati de eklenecek
JavaScript kursunu alamıyorum 🙁
Aslan Süresi doldu onun çünkü. Güncel takipte kalın derim ücretsiz almak için kurslar 🤝
22 Eylül 2020 UDEMY %100 İndirim Kuponları Eklenmiştir !!
Akif Hocam kursa bi kere kayıt yaptırıp istediğimiz zaman başlayabiliyor muyuz? Yoksa belli bi süre sonra yine ücretli mi?
SelmanDedeakay kütüphanene ekledikten sonra istediğin zaman kullanmaya başlayabilirsin
Takipteyim,çok güzel seri
Java kursu bir daha gelsin lütfen
26 Eylül 2020 UDEMY %100 İndirim Kuponları Eklenmiştir !!
Teşekkür ederiz 🙂
Ücretsiz C# kursu eklendi.
Arduino ile ilgili bir ders elinize dusebilir mi acaba =)
mugury11 Kısa süreliğine ücretsiz olan Arduino kursu görürsek listeye ekleriz tabii.
Verdiğiniz emek için teşekkür ederiz.
https://www.udemy.com/course/automate/?couponCode=OCT2020REALFREE 2 günlük ücretsiz. Automate the Boring Stuff with Python Programming kitabının udemy versiyonu gibi bişey.