Herkese iyi forumlar.. Eşimle birlikte bilgisayar programcılığı mezunuyuz ama pek bir şey hatırlamıyoruz bir yandan da yazılım konusunda kendimizi geliştirmek istiyoruz bunun için evimize bi laptop alıcaz ama ne alalım Hangisi işimizi görür hangisi uygun fiyatlı bulamadık var mı bilgisayar önerebilecek 😀
selomsselo Yani uygun fiyat diyorsaniz Macbook Air 2017 modeli veya daha ust bir modelini oneririm MacBook-lar yazilim isinde gercek bir canavar. Ama daha az butceli ve birazda iyi performans istiyorsaniz, Huawei Matebook ve X serisini oneririm
selomsselo monster huma
Belli bir bütçe belirtirseniz daha iyi olur.
Ben HP AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Windows 10 Home kullanıyorum, memnunum. Eminönünden aldım hepsiburada, trendyol gibi sitelerden 700tl falan daha az fiyatınaydı. Fiyat performans açısından başarılı ve yükseltilebilir.
bozdagg tam model atar mısınız bu arada bütçem ortalama 5000₺
selomsselo abicim kesinlikle bu fiyata alınabilecek en iyi tablet asus vivobook olur şuanda da onu kullanıyorum kesinlikle harika ama gerçek fiyatı 6000 küsüratlıydı herhalde ben indirimdeyken 48000 e almıştım yinede bi bakmanı öneririm
Seçtiğiniz alana göre değişir özellikler. Hangi alandasınız? Web geliştirme mi, mobil uygulama geliştirme mi, masaüstü uygulama geliştirme mi, oyun geliştirme mi?
fatihege mobil uygulama geliştirme
selomsselo mobil uygulama pek fazla sistem istemez ama andorid studio üzerinden geliştirme yapacaksanız kesinlikle 8 gb ram ve üstü önerilir çok fazla ram tüketimi yapıyor.16 kullanmanız daha iyi olur
selomsselo Yeni başlayanlar için en az 8 GB RAM, 256 GB SSD, 4 çekirdekli yeni nesil işlemci gerekir. Profesyonel ise 16 GB RAM, 512 GB SSD, 6 çekirdekli yeni nesil işlemci. Bunlar minimum olması gereken özellikler.
bime hp pavilion geliyor 7k gören öneren veya onun yerine şunu al diyen var mı
selomsselo Monster Abra A5 öneririm.